A nehéz helyzetben élőkre is gondol a DRV Zrt.

Siófok, 2019. december 13. – A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatás korlátozását a karácsonyi és szilveszteri ünnepi időszakra. 2019. december 16. és 2020. január 12. között így további felhasználóknak nem korlátozzák az ivóvíz-felhasználását.
A DRV Zrt. úgy határozott, hogy négyhetes önkéntes korlátozási moratóriumot vállal a közelgő ünnepek időszaka alatt az ivóvíz-szolgáltatás területén. Az intézkedés összesen 1231 db felhasználási helyet érint. A bejelentett halasztás azokra a lakossági és közületi ügyfelekre vonatkozik, akiknek/amelyeknek számlatartozása miatt az érintett időszakban korlátozni kellene az ivóvíz-felhasználását. Számukra így zavartalan lesz a szolgáltatás az ünnepek alatt. A moratórium 2019. december 16-tól 2020. január 12-ig tart.
„A rendelkezéssel a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. biztosítani kívánja a gondtalan ünneplést a karácsonyi és szilveszteri időszakban a nehéz anyagi helyzetben lévő családok számára” – fogalmazott Volencsik Zsolt vezérigazgató.

További információ:
www.drv.hu
sajto@drv.hu

A DRV Zrt.-ről
Az idén 110 éves Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) az ország területileg legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, amely 378 településen több mint 833 ezer ember ivóvízellátását biztosítja, továbbá 211 településen közel 609 ezer ember számára gondoskodik a szennyvíz elvezetéséről és tisztításáról. A többségi állami tulajdonú vállalat Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyében szolgáltat.

You may also like...